page loader

Un nou concept pentru un lifestyle urban în Timișoara

Ansamblul mixed-use Paltim din Timișoara oferă apartamente și spații de birouri pentru un lifestyle urban. Locația unică într-o zonă istorică de pe malul râului Bega, designul elegant și materialele de înaltă calitate conferă acestui cartier un caracter rafinat.

Parcul Central, cel mai mare parc din Timișoara, este la doar o aruncătură de băț de apartamentul sau biroul tău. În 10 minute de mers pe jos, vei ajunge chiar în inima orașului, în centrul vechi, acolo unde vei găsi numeroase piațete, cafenele, restaurante și magazine. La Paltim beneficiezi de acces imediat către toate mijloacele de transport în comun pentru a ajunge oriunde, în oraș și chiar mai departe.

Descoperă Paltim
și găsește-ți locuința mult visată.

VEZI APARTAMENTELE

  • Puțin din istoria locului

    La sfârșitul anului 1911, fabrica de pălării din Timișoara era cu un pas înaintea vremurilor, având peste 500 de angajați, dintre care 70% femei. Angajații beneficiau de numeroase facilități, printre care acces la o cantină și la un studio de dans. Prin proiectul Paltim, vrem să readucem la viață această zonă, împreună cu istoria ei, și să o redăm comunității. Scopul nostru este de a integra toate facilitățile care vor contribui la crearea unui standard ridicat de calitate a vieții.
  • Pe malul râului Bega

    Ansamblul Paltim este format din două clădiri rezidențiale, o clădire de birouri cu un caracter aparte cu numeroase magazine și facilități de recreere situate la parter, pentru un confort ridicat. În plus, două dintre clădirile vechi, parte din fosta fabrică, au fost conservate și sunt în curs de renovare pentru a păstra și duce mai departe valoarea istorică.
  • Regenerare urbană

    Speedwell își propune să contribuie la redescoperirea valorii locațiilor istorice prin reabilitarea acestora și adăugarea de funcțiuni mixte precum clădiri rezidențiale, de birouri, spații comerciale și de recreere.